2016. szeptember 22., csütörtök

Árleszállítások idején

Árleszállítások
Megérkezett már az ősz és nagyon sok üzletben "javában zajlanak" a jelentős árleszállítások a nyári ruhák, trikók, rövidnadrágok, szandálok, papucsok terén. Érdemes ezeket a rendkívüli lehetőségeket kihasználni, mert így nagyon sok pénzt megspórolhatunk, ugyanis sok esetben 60-80%-al is olcsóbban vásárolhatunk meg egy-egy jó minőségű, elegáns darabot, mint a szezon kezdetén. 

Persze, most azt gondolhatja az olvasó, hogy nem túl jó ötlet pénzt befektetni olyan ruhákba, cipőkbe, melyeket csak a jövő nyáron viselhetünk, de ezt megcáfolja a csodálatos, meleg időjárás, amely kitart akár szeptember végéig is. Úgyhogy még az idén is boldogan viselhetjük az árleszállítással megvásárolt nyári darabjainkat.


Például egy kis rövid ujjú pamut trikó felvehető az elegáns blézerrel még az őszi napokon is, hiszen a nyári ruhából nem kell mindjárt kabátba bújni, van egy köztes, kellemes időjárás is a két évszak között. Hölgyek számára például a klasszikus szoknyákhoz a kis vékony blúzok még ősszel, illetve tavasszal is nagyon jól passzolnak.

Aki pedig attól fél, hogy jövő nyáron már nem lesznek divatosak az idén ősszel beszerzett ruhadarabok, arra gondoljon, hogy például egy klasszikus, elegáns darab, ami az adott személynek nagyon jól áll, hiszen passzol a stílusához, az alkatához, sohasem megy ki a divatból. Mert ugye, hiába öltünk magunkra olyan ruhákat, amik nem állnak jól rajtunk, lehetnek azok bármilyen divatosak is, akkor sem lesz tökéletes a megjelenésünk. Száz szónak is egy a vége, az árleszállításokat érdemes kihasználni.