2017. május 18., csütörtök

Hogyan öltözködnek a férfiak?

Elegáns kosztüm
Azt mondják, hogy a stílus nem egyenlő a divattal, ugyanis ehhez sokkal több tényező harmóniája szükséges. A ruhák, cipők, kiegészítők megfelelő kiválasztása, a magabiztos megjelenés mind hozzájárul a tökéletes megjelenéshez, ami tulajdonképpen minden ember vágya. 

Egy negyven fölötti férfi azonban nem csak öltönyben lehet elegáns és stílusos, hanem akkor is, ha épp rövidnadrágot és pólót visel. Természetesen, ez az összeállítás csak akkor nézhet jól ki, hogyha színben, illetve stílusban is passzolnak a ruhadarabok. És akkor, ha alkalomhoz és helyhez megfelelő az öltözék. Laza és elegáns viselet ez a nyári napokon. Ehhez még nagyban hozzájárul az ápoltság, tehát a megfelelő frizura, valamint a borotvált arc. 

Van viszont néhány hiba, amibe egyetlen férfinak sem szabad beleesnie. Például az, hogy nem az életkorának megfelelő öltözködést választ. Az elhasznált vagy ápolatlan cipők viselése az egész megjelenést tönkreteheti, tehát erre is figyelniük kell. Ugyanis van egy olyan mondás, hogy a cipő nagyon sok mindent elárul viselőjéről, ami maximálisan fedi a valóságot.

Arra is vigyázni kell, hogy ne olyan ruhadarabot öltsenek magukra, amelyen óriási logó, márkanév vagy motívum látható, hiszen ezek már nem a stílus és a jóérzés szinonimái. Ha túl mély a pulcsin lévő V-nyak, az rontja az összhatást. De a túl szűk ruhadarabok, illetve a rosszul illeszkedő nadrág is kellemetlen benyomást kelthet. Nos, kedves uraim, ha ezeket mind figyelembe veszik öltözködéskor, akkor mindig, minden helyzetben elegánsan, stílusosan jelenhetnek meg!