2016. május 31., kedd

A second ruhák is lehetnek elegánsak

Minőségi használt ruha
Úgy tartják, hogy nem szégyen a szegénység, csak baj. Viszont a másodkézből történő vásárlás nem minden esetben a vékony pénztárca miatt jön létre, ugyanis a különböző használt ruha kereskedésekben olyan egyedi darabokat lehet találni, amilyet semmilyen más üzletben.

 Ráadásul hiába a hatalmas választék a piacokon és a boltokban, például 100%-os pamut anyagból készült darabokat alig lehet találni, ha vannak is, olyan horribilis összegekért, hogy alig lehet megfizetni. És akkor még nem is szóltunk arról az izgalomról, ami a használt ruhákat forgalmazó üzletekben ránk tör, ugyanis amikor bemegyünk, még azt sem tudjuk, hogy veszünk-e valamit, és ha igen, mit. 


Néha igen jó márka termékeit találhatjuk meg ezekben az üzletekben, természetesen az eredeti ár töredékéért. A dolog hátránya, hogy a méretekben egyáltalán nem válogathatunk, ebben egyedül a vakszerencsére vagyunk bízva. Tudjuk, hogy a gyerekek hamar nőnek, tulajdonképpen gyorsabban kinőnek egy-egy ruhadarabot vagy cipőcskét, mint ahogy az elhasználódna, így elég sok gyerekruhát, cipőt is meg lehet vásárolni a használt ruha boltokban.

És van is rá kereslet, hiszen a többgyermekes családok nemigen engedhetik meg maguknak az új ruhák beszerzését a csemeték számára. De akár gyereknek, akár felnőttnek, vagy saját magunknak keresünk is ruhaneműt egy second üzletben, a lényeg a jó minőség és az alacsony ár, illetve a megvásárolt darabok egyedisége is jelentős szempont. Mert senki nem szereti, ha az utcán szembejön vele a saját maga által is viselt ruha.